SUNSHINE AND DENIM SHORTS

YOUTUBE VIDEO: Q&A // CUTE OUTFIT + THE WINNER

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Hey bloggen!

Så har jeg endelig en Q&A klar til jer! Jeg har besvaret de fleste af jeres spørgsmål, og jeg håber i kan lide videoen. Husk gerne at kom med ønsker til andre videoer!

Idag har jeg været ude og se Mathias spille kamp, derefter tog vi ind til byen og fik aftensmad. Alt i alt en vildt hyggelig og solrig dag! Imorgen vender jeg desværre snuden til AA igen, da jeg skal møde i skole tirsdag.

Jeg var idag iført dette VILDT søde sæt fra Trendday! Jeg er helt vild med det, og elsker at det er så sommerligt. Sættet er i to dele, og man kan bruge det sammen, eller tilføje en hvid/sort top eller nederdel og bruge delene hver for sig. I kan finde sættet lige HER og HER.

Derudover har jeg tilføjet min nye lækre taske fra Noella Fashion! Den er super fin, og jeg synes den ser så eksklusiv ud. Det bliver klart min nye favorit taske! I kan finde den HER.

Derudover blev det tid til, at finde vinderen af min konkurrence “Farvning af bryn og vipper til to”! Den heldige vinder er: Sarah Sofie Jansen 

Jeg har sendt dig en besked på Instagram – Tillykke!

Herunder kan i se min Q&A video! PS: Husk at subscribe til min kanal!!

God aften!

Knus,

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 16.36.10

Lavet i samarbejde med Noella Fashion & Trendday.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNSHINE AND DENIM SHORTS