My friday Night

WINE AND NEW NAILS

fullsizerender

img_9379

Hey girls,

Jeg håber, at i har haft en god weekend indtil videre! Min weekend har budt på en masse afslapning, dejlige mennesker og godt med vin 😉

Igår mødtes jeg med min skønne veninde og samarbejdspartner Astrid, som er indehaveren af BYIC til noget lækkert mad og vin på Brdr. Price. Det var en fornøjelse, og vi fik snakket og hygget os!

Som i kan se, har jeg fået lavet nye negle, og jeg er simpelhent så glad for dem. Jeg elsker den lyserøde farve, og så tilføjede vi noget sølv, så det igen kunne matche alle min sølvsmykker. Det er dygtige Cecilie, som laver disse fine negle. Cecilie er CND uddannet, og har base i Aalborg Vestby, så det er altid let lige at komme til og fra. I kan tjekke Cecilie’s arbejde ud lige HER, og hvis i vil have neglene klar til sommer, kan i booke en tid HER.

God søndag<3

Knus,
Josefine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My friday Night