OUTFIT IN THE MIRROR

WHITE SKIRT AND SHIRT

IMG_0777

IMG_0793

IMG_0797

Skirt and shirt from H&M / Boots from ASOS / Belt from ASOS / Bag from Mysisters / Sunnies from MK

Godmorgen piger!

Endnu en solrig dag, som byder på fuldstændig afslapning i solen fra min side af! Vildt skønt. Dette fede hvide outfit havde jeg på igår, da jeg skulle have en enkelt drink med min veninde. Jeg synes, at det har sommer over sig – samtidig med, at det er classy og fint. I kan også virkelig se mine nye lysestriber, idet jeg har sat mit hår op. Jeg er super glad for resultatet, og det er perfekt her til sommeren.

Håber i får en skøn dag.

Knus,

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 16.36.10

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OUTFIT IN THE MIRROR