Vlog: Behind The Scenes / American Tv-Show

WHITE SHIRT AND GREEN PANTS

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Hey bloggen!

Her får i lige et par outfits billeder.. Faktisk er det et super billigt outfit, idet jeg har købt både skjorte og bukser i H&M – og faktisk på tilbud! Bukserne er flaskegrønne, og jeg er helt vild med denne farve (og så er farven jo også moderne). Jeg har tilføjet den hvide skjorte, da den får outfittet til at fremstå mere ekslusivt.

Tasken er fra Trendday, og i denne sammenhæng bruges den som clutch.

Derudover, har jeg mine elskede armbånd i brug fra Dyrberg Kern! De er virkelig med til at fuldende mit outfit.

Min kæreste er til træning hvilket vil sige, at jeg har lejligheden her i Odense for mig selv.. Derfor har jeg nogle timer til at arbejde på bloggen/youtube! Lige pt sidder jeg, og finder video idéer til min youtubekanal.. Og kunne derfor godt bruge noget hjælp fra jer. – Vil i helst have nogle “emnevideoer”, hvor vi kan snakke om diverse ting? Eller videoer hvor jeg viser make-up/hår tricks? Eller skal det være Vlogs? Jeg overvejer også meget at lave en Q&A? Hvad vil i helst? I må meget gerne skrive i kommentarfeltet under <3

Men nu vil jeg hoppe i bad, og glæde mig til Mathias kommer hjem til mig igen! Idag skal vi nemlig shoppe lidt her i Odense efter meget overtalelse 😀

Knus,

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 16.36.10

OBS: HUSK AT FØLG MED PÅ INSTAGRAM @Josefinebak

Sponsoreret indlæg.

   

6 kommentarer

 • Anna

  Hvor er din smukke halskæde fra? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Det er en min mor selv har lavet.. Så den kan desværre ikke købes <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det kunne være lidt sjovt at få et indblik i din hverdag eller shoppingture – måske videoer der er klippet sammen fra en hel dag 🙂

  Derudover kan jeg måske godt savne lidt nogle collager med inspiration til hverdagstøj, season trends osv 🙂 blot til inspi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Cowaski

  Vil gerne se flere som den igår!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vlog: Behind The Scenes / American Tv-Show