DAYS WITH GIRLFRIENDS

WHITE CUTE DRESS

img_1014

Hey girls,

Her ser i gårsdagens outfit, bestående af denne fine hvide kjole fra BYIC. Kjolen er vildt sød, og den passer godt her til sommer! Hvis du netop er blevet student, og ønsker denne kjole i sidste øjeblik, er jeg sikker på, at BYIC kan hjælpe dig, hvis du bor i Aalborg! I kan finde kjolen HER.

Jeg startede dagen ud med en omgang træning.. For JA jeg er nemlig blevet medlem af Fitness World, da jeg simpelhent skal til at igang igen 😉 Nu vil jeg sole lidt på min altan, inden jeg skal ses med min veninde senere.

Hav en skøn dag!

Knus,
Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAYS WITH GIRLFRIENDS