FLUFFY FEATHER JACKET

WEEKEND IN COPENHAGEN

DSC_0178

DSC_0180

DSC_0204

DSC_0171

DSC_0212

Hej skønne piger!

Jeg er netop lige kommet hjem fra Kbh, og glæder mig nu til at slappe af! Min søster og jeg tog til Kbh i går formiddags, og er allerede hjemme igen. Det har været en vildt skøn endagstur, og vi har virkelig hygget os.

Vi ankom til vores lille hyggelige hotel igår, som var placeret på Islands Brygge – det er virkelig et rart og hyggeligt sted! Herefter skulle jeg til en Casting, som var hele formålet med denne tur. Det var en VILDT sjov oplevelse, og på nuværende tidspunkt kan jeg desværre ikke fortælle om det endnu.. Vores aften brugte vi på, at få drinks i indre København – vi fandt et hyggeligt lille sted, da det meste var helt booket.. Det er man jo ikke vant til, når man kommer fra “lille” Aalborg!

Alt i alt en skøn og succesfuld tur.

PS. Jeg har netop overtaget @Aalborg_bloggers Instagram, som jeg skal overtage de næste par dage – følg gerne med!

Håber jeres weekend har været skøn.

Knus,

Skærmbillede 2016-03-04 kl. 18.22.40

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLUFFY FEATHER JACKET