UDFORDRING // IKKE for sarte sjæle

WEEKEND HOME IN AALBORG

img_6452

Processed with VSCO with c1 preset

Hey bloggen,

Efter mange weekender i Odense hos Mathias, holder jeg nu weekend hjemme i Aalborg. Det er helt underligt, når man er vant til, at toget går mod Odense hver fredag!! Men idag har jeg fået ordnet en masse praktiske ting, så det er også skønt, at det er overstået nu.

Jeg har i dag været iført overstående outfit, som består af min søde nye skjorte fra Noella Fashion. Jeg synes, at den er så fin, og jeg elsker, at stoffet er så tyndt og feminint. I kan finde den HER.

Har i set dagens afsnit af Josefine’s Julekalender? Jeg snakker om 10 ting jeg elsker! Derudover, er det idag sidste chance for at deltage i min giveaway på YT. Imorgen har jeg endnu en giveaway klar til jer, og den bliver SÅ god 😉 Glæd jer!!

Se afsnittet HER.

Knus,
Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDFORDRING // IKKE for sarte sjæle