MY WEEKEND

VIND ET SPROGKURSUS!

img_8027

Annonce for EF Sprogkurser

Hey girls,

Har i hørt om EF Sprogkurser? Det vil jeg nemlig fortælle jer om i dag. I har derudover muligheden for at vinde et 2 ugers sprogkursus, hvis dette skulle være noget for jer.

EF Sprogkurser tilbyder, som det lyder forskellige sprogkursus rundt i verden. Det er muligt at komme til hele 50 destinationer, hvor mine favoritter blandt andet er USA, Spanien eller Costa Rica! De har 9 forskellige sprog, som det er muligt at lære på sit kursus. Hvem ville ikke gerne blive bedre til at snakke et andet sprog? Det er hvert fald noget, som jeg synes er super brugbart. Hos EF Sprogkurser er der garanteret en sproglig forbedring, så man har noget at komme hjem med. Derudover kan man starte hver mandag, så der er god mulighed for at passe det ind i sit eget program.

Personligt synes jeg, at det er en super fed idé. Det er brugbart på mange måder, og især hvis man gerne vil ud og begå sig i udlandet. Det er f.eks. også være en fordel på CV’et, hvis man har muligheden for at skrive, man kan begå sig på et andet sprog. På et sprogkursus i udlandet er der også god mulighed for personlig udvikling og mulighed for at blive mere selvstændig.

KONKURRENCE:

Præmien i kan vinde er et 2 ugers sprogkursus! 

For at deltage skal du være 16+ og bo i Danmark.

I kan deltage lige HER.

Konkurrencen er fra d. 1 januar til og med d. 2 april – så det er bare med at få deltaget!

Knus,

Josefine

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY WEEKEND