GIRLFRIEND TIME

VIDEO: MIN MAKE-UP RUTINE

Processed with VSCO with t1 preset

Hey girls,

Jeg har allerede en ny video klar til jer, og denne gang er det min make-up rutine. Det er en nem, hurtig og naturlig rutine, som jeg følger hver eneste morgen. Derudover er produkterne nogle, som de fleste vil kunne finde ud af at bruge og betale.

Normalt er make-up ikke noget, som jeg bruger langtid på, eller har styr på. Men for mig er det vigtigst, at det ser naturligt og pænt ud. Så jeg håber i kan få noget inspiration!

Lad mig endelig vide hvad i tænker, og hvis i kunne tænke jer at se noget andet.

I kan se videoen HER.

Knus,

Josefine

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIRLFRIEND TIME