JULEGAVE SHOPPING

UDFORDRING // IKKE for sarte sjæle

img_6425

Hey bloggen,

Endnu et afsnit af Josefine’s Julekalender har ramt min kanal, idag har jeg gæstebesøg af min søde og skønne veninde Mathilde. Mathilde og jeg kender hinanden fra gymnasiet, og vi har altid pjattet og hygget os sammen – så jeg vidste, at hun sagtens kunne finde på, at sige JA til denne udfordring!

Dagens afsnit er ikke for de helt sarte sjæle, idet nogle måske vil påstå, at det er lidt ulækkert. Men, det er det også!! Vi havde det sjovt under optagelserne, så at vi ikke viser os fra vores bedste sider idag, går nok 😉

Husk at subscribe til min kanal eller/og giv videoen et like!

Se afsnittet HER.

Knus,

Josefine og Mathilde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEGAVE SHOPPING