PINK IS PRETTY

TO PERFEKTE STUDINE KJOLER

e79f0388-6db8-430b-9aa9-ea842f67bf3b

3783780a-21b6-4c7c-a9f3-bd7548ae12ecKjole (her) & kjole (her)

Hey girls. Jeg tænkte, at der nok snart var nogle af jer, som enten begynder at kigge efter studenterkjoler eller måske konfirmationskjoler? Derfor ville jeg lige dele disse to med jer, som jeg synes er vildt fine. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, at jeg havde købt begge, hvis jeg blev student igen! Begge kjoler er elegante og fine, derfor synes jeg, at de passer helt perfekt til studenterugen. Hvis jeg skal give et lille råd videre til de kommende studenter, er det at have planlagt nogle outfits til de forskellige dage, så man ikke skal bruge tid og energi på den del 😉

Knus Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK IS PRETTY