EN NY UGE

TO EFTERÅRS OUTFITS

img_5243

img_5222

img_5223

img_5220

 

 

img_5241

img_5242

img_5219

Sponsoreret af Bubbleroom.

Hey girls,

Hermed får i to spændende efterårs/vinter outfits, hvor jeg er iført fede items fra Bubbleroom fra top til tå!

Først vil jeg lige fortælle, at jeg har været så heldig at udlodde ét gavekort på 1.000 DKK til Bubbleroom! Konkurrencen varer i 4 dage, og vinderen får personlig besked. For at deltage:

  • Hop ind på Bubbleroom’s hjemmeside og find det item, som du vil bruge gavekortet på! Linket skal sættes ind i kommentarfeltet til dette indlæg.

Det første outfit har jeg stylet, som et eksklusivt varmt outfit. Jeg er specielt vild med vinterjakken, da den virkelig har noget “wow” faktor i sig. Det er en jakke, som man hurtig får øje på, da den har en stor faux pels krave og hætte. Jakken er super feminin, og jeg glæder mig meget til at bruge den, når kulden kommer! Find jakken HER. Derudover har jeg valgt et par sorte jeans, da jeg gerne ville have jakken i syne. Bukserne er behagelige, og de sidder rigtig pænt på. Find dem HER. Trøjen er også en mere enkel sag, som jeg synes er rigtig flot. Jeg kan godt lide, at den går langt op i halsen, så den kan passe til en kold dag. Find den HER.

Det andet oufit har jeg stylet, som et mere afslappet men stadig feminint outfit. Bukserne er løse, og de kan både bruges til et cool outfit men også derhjemme, når man skal slappe af. Find dem HER. Jakken er en vild sag, og den skiller sig meget ud. Leopard print ses meget denne sæson, og derfor var jeg nødt til at eje en leo-jakke! Den er super cool og faktisk også ret varm. Find den HER.

Jeg har tilføjet et par flotte støvler til begge oufits, som har en fin sølv detalje. De er meget dekorative og SÅ gode at gå i. Find dem HER.

Bubbleroom er en skøn side at handle på, og de opdaterer ofte deres nyheder! De har mange forskellige items, og du kan sammensætte hele outfits fra siden, da de har både tøj, sko og diverse accessories.

Knus,

Josefine

 

   

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN NY UGE