PYNT TIL VORES NYE HJEM

TJEN DIG TIL ET DESIGN UR!

img_0012-1

img_0374

Sponsoreret af Nordgreen.

Hey girls,

For nyligt blev jeg bekendt med et nyt dansk ur-brand, som går under navnet “Nordgreen”. Deres ure har et klassisk og tidsløst design.

Det er designer Jakob Wagner, som har hjulpet med at designe Nordgreens fine ure. Jakob Wagner har designet produkter for blandt andet Bang & Olufsen, Montana og andre Skandinaviske brands.

Det der er super fedt og anderledes ved Nordgreen er, at man ved at registrere sig på deres hjemmeside får 300 kroner i gavekort til køb af et ur på deres side. Derudover kan man tjene sig til resten af uret ved at invitere 50 venner – som også registrerer sig! (Dem man inviterer til siden er først registreret, når de har verificeret deres e-mailadresse i en mail, som bliver tilsendt ved tilmeldelse).

Personligt er jeg vild med konceptet, da man kan tjene sig til et vildt cool produkt, som man måske ikke lige havde pengene til i forvejen.

I kan tilmelde jer lige HER og få et gavekort på 300 kroner, og ellers er det bare at invitere jeres venner!

Knus,

Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PYNT TIL VORES NYE HJEM