NEW NAILS

TILBAGE I AALBORG

img_1855

img_1865

Hey girls,

Så er jeg tilbage i Aalborg efter en lille uge i København. Det har været en skøn tur, og det var bestemt dejligt at komme lidt væk fra Aalborg. København er virkelig en skøn by, der sker så meget mere, og byen er levende konstant.

Jeg har været til møder hver dag, hvilket har været rigtig spændende. Dejligt at møde en masse nye mennesker, og det er utroligt, hvor imødekommende de alle har været! Jeg har en MASSE nye items at vise jer, og det glæder jeg mig meget til. Turen var alt i alt super hyggelig, og det har været dejligt at tilbringe min tid hos Nicolai.

Jeg kom hjem i går middag, og igår aftes var jeg ude at få et par drinks med nogle veninder. I aften står den igen på veninde-tid, hvilket passer mig helt perfekt. Nyder i det gode vejr?

Knus,
Josefine

   

1 kommentar

  • Velkommen hjem 😀 Vi har heldigvis fået lovet dejligt solskin heroppe, de næste dage. Selv rejser jeg herfra til KBH i august, det er så dejligt DK ikke er større (;

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW NAILS