EN SKRÆKKELIG UHELDIG DAG

TIGER T-SHIRT

img_7348-1

img_7349-1

Hey girls,

Idag har jeg haft en fridag, som jeg har nydt hjemme hos mine forældre. Jeg hoppede idag i mit nyeste kluns fra Junkyard, som jeg netop har fået ind af døren. Jeg er helt craazy med t-shirten med hovederne, idet jeg synes den er vildt cool. Hvad synes i? HER. Bukserne passer perfekt, og hullerne giver et fedt twist – find dem HER. I kan måske også fornemme mit nye leo-bælte, hvilket er super cool og anderledes! HER.
Min elskede pels er fra BYIC, og den kan i finde HER.

God dag<3

Knus,

Josefine

Sponsoreret.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SKRÆKKELIG UHELDIG DAG