FOTO DAG + FROKOST

TID TIL FLUFFY JAKKER

img_4081

Hey girls,

Det er ved at blive rigtig efterår, og det er noget vildt deprimerende vejr, som vi har i AA! Jeg er bestemt ikke tilhænger af kulde, regn og sne.. Men jeg kan nu alligevel godt lide efteråret, da det også er hyggeligt på mange måder. Det bedste ved at vi går ind i en kold periode, er helt klart, at jeg endelig kan hoppe i alle min fine faux pelse igen!

Som i måske ved, går jeg ikke i ægte pels, men jeg er stor tilhænger af faux pels. Jeg synes, at det er vigtigt, at man hele tiden udvikler kvaliteten på faux pels, så flere og flere begynder at gå væk fra den ægte pels. Selvom der vil være en forskel fra ægte til faux, så er det meget federe at gå i en faux pels, da man kan bære den med god samvittighed!

I kan findes min faux pels i lysebrun HER.

Hvad er jeres holdning til pels?

Knus,
Josefine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

FOTO DAG + FROKOST