Hvordan overlever man et langdistance forhold?

SUNSHINE AND DENIM SHORTS

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Hey girls,

Endnu en gang er jeg ankommet til Odense, hvor jeg skal tilbringe en forlænget weekend med Mathias. Dog spiller han kamp idag, så jeg har en masse timer til at lave youtube videoer! Regner med, at den bliver klar til imorgen.

Grundet den lækre sensommer som er over DK pt, havde jeg mulighed for at lufte mine nye FEDE denim shorts fra Trendday! Jeg har virkelig manglet et par denim shorts i min garderobe, og er allerede totalt forelsket i disse. Det er super cool, at de er lidt løse til mig og dermed skaber et fedt look.

I kan finde dem lige HER.

Nu vil jeg hoppe i bad og derefter tage et smut ind til Odense by.. Nogle anbefalinger til butikker/caféer jeg burde besøge?

OBS! Husk det er imorgen, jeg finder vinderen af min konkurrence.. Vind farvning af vipper og bryn til 2! Hop ind på min Instagram @Josefinebak – find videoen af “Klip og Form”, tag derefter én veninde.

Håber i nyder weekenden og vejret.

Knus,

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 16.36.10

Lavet i samarbejde med www.trendday.dk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan overlever man et langdistance forhold?