CUTE TOP AND COFFEE

SUNNY DAY, MESSY HAIR AND NEW TOP

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Hey girls!!

Så kom der endelig lidt sommer over AA, og hvor er det skønt at mærke solen ordentligt igen! Derfor vidste jeg straks, at min nye søde top fra Trendday skulle i brug. Jeg synes den er så smuk, og den passer både til dette VILDT afslappede outfit, men også til et mere “fint” outfit!

Tasken er også fra Trendday, og den er så fin en detalje til mange outfits. Derudover er den fin, lige at opbevare de ting man lige skal have med sig, hvis man fx skal ned at handle – hvilket var tilfældet for mig idag 😉

Nu vil jeg springe ud i solen igen, og nyde min fridag inden arbejde kalder i morgen..!

God mandag.

Knus,

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 16.36.10

PS. HUSK AT FØLG MED PÅ INSTAGRAM @Josefinebak 

Sponsoreret indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CUTE TOP AND COFFEE