At modtage ufrivillige intim fotos

SUMMER IN THE AIR

fullsizerender-1

fullsizerender

Hey bloggen,

Sikke et dejligt vejr vi har i AA idag! Det har virkelig været tiltrængt. Idag er jeg hoppet i min nye fine top fra Trendday’s eget design, som simpelhent er så smuk. Jeg er vild med, at den skal sidde på skuldrene, og man derfor får et super elegant look i den. Toppen kan findes i flere farver, men jeg er specielt vild med den lyserøde her. I kan finde den HER.

Om lidt kommer min veninde Sheila, da vi skal fejre hendes fødselsdag med et par drinks i aften! Lækkert!

God aften<3

Knus,

Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At modtage ufrivillige intim fotos