MY WEEKEND

SPRING OUTFIT + GIVEAWAY!

8a6db1b3-9d2f-4449-943b-ad82989226f9

25f5eb72-4949-4548-85bb-c115af06c795

img_5408

Reklame for Kings & Queens.

Hey girls! I går var jeg iført dette forårs-outfit, som består af to fede items, jeg har fundet hos Kings & Queens. Jeg er helt vild med de grå suit bukser, som sidder helt perfekt! Det er sjældent, at jeg har fundet et par suit bukser, som jeg kan passe i livet – derfor er jeg ekstra glad for dette par. Derudover fandt jeg denne mega fine Calvin Klein trøje, som jeg bare måtte have grundet farven. Trøjen passer perfekt her til foråret, og når vi går lune sommeraftener i møde.

I kan se mere til de to items her: trøje & bukser.

KONKURRENCE: I kan faktisk lige nu vinde disse to items, som jeg har på! Alt i skal gøre for at deltage:

  • Gå ind på Kings & Queens webshop og kommenter herefter dette indlæg med link til dit favorit item.
  • Vinderen findes om 1 uge fra i dag.

Måske i kender Kings & Queens butikkerne? Men for kort tid siden åbnede Kings & Queens deres online univers i form af en webshop. Dette gør det muligt at shoppe deres fede sortiment på nettet, hvilket jeg bestemt ikke klager over! I kan tjekke deres nye webshop ud lige HER. Kings & Queens har et kæmpe udvalg, så der gerne skulle være noget til alle – hvilket betyder, at man hurtigt kan finde noget, som man er helt vild med.

Her har jeg fundet lidt andre favoritter:

skaermbillede-2018-04-17-kl-14-19-16

  1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER.

Knus Josefine

25 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY WEEKEND