BIG BLOG NEWS

SNEAK PEEK // MY LIVING ROOM

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Hey bloggen!

Lige nu sidder jeg i toget på vej hjem fra Odense, hvor jeg har holdt weekend hos Mathias. Det har været vildt hyggeligt som altid, og man er altid træt af at skulle hjem..!

Men idag har jeg et lille mini sneak peek til jer fra min nye lejlighed, da jeg har modtaget de fineste og mest dekorative plakater fra Desenio. Meningen er, at jeg først vil vise jer rundt i min lejlighed, når alt er, som jeg ønsker det – og det vil blive i en Youtube-video. Så derfor får i kun sneak peeks pt!

Men mine plakater pynter virkelig så fint i lejligheden, og jeg er især vild med min ananas-plakat – idet den skiller sig meget ud, og tilfører noget farve. Hos Desenio har de SÅ mange forskellige plakater både med tekst, mønstre, billeder og meget mere. Det er virkelig svært at vælge, hvilke man vil have, da man forelsker sig i mange.. Heldigvis er priserne til at betale, og man har derfor råd til at købe lidt flere end bare én 😉

I kan finde mine lige her:

COCO HER
Ananas HER
Verdenskort HER
Tekst HER

Btw… Fik du set mit sneak peek fra mit soveværelse? Se det HER.

Jeg håber i har haft en god ferie!

Knus,

Josefine

Lavet i samarbejde med Desenio.dk

______________________________________________

Hey girls,

Right now I’m sitting in the train on my way home from Odense, where I  has been staying in the weekend with Mathias. It has been so lovely as always, and I always wants to stay ..!

But today I have a little sneak peek for you from my new apartment. I just received the finest and most decorative posters from Desenio.

The posters are really so fine in my apartment, and I especially like my pineapple poster – because it adds some color. At Desenio they have SO many different posters with text, patterns, images and more. It is really hard to choose what you want, because you fall in love with the all.. Fortunately, they are okay cheap!

You can find my posters right here:

Did you see my sneak peek from my bedroom? See it HERE.

COCO HERE
Pineapple HERE
World card HERE
Text HERE

Have a nice sunday!

Love,

Josefine

   

6 kommentarer

 • Nicoline

  Hvilke størrelser har du dine billeder i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Verdenskort 70*100
   COCO 50*70
   De 2 små er 30*40

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Nielsen

  Hvor i aalborg ligger din nye lejlighed? 😀 Og hvordan har du fundet den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   I vestbyen – Jeg fik den igennem Prodomus 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tak for svar! Jeg skal nemlig selv snart flytte fra Aarhus, men synes ikke lige boligportalen hjælper mig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Årh ha, det er heller ikke let at finde noget ordentligt! Men prøv Produmus – de er altid gode til at hjælpe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIG BLOG NEWS