FINALLY NEW HOME + OUTFIT

SNEAK PEEK // BEDROOM

FullSizeRender

Hey bloggen!

Da mit soveværelse er ved at tage form, tænkte jeg, at jeg ville dele et lille “sneak peek” med jer! Jeg er i fuld gang med at få de sidste detaljer på plads herhjemme, så jeg kan få optaget en lejligheds-tour til jer. Jeg synes selv, at mit soveværelse er blevet SÅ fint og hyggeligt – hvilket er rigtig dejligt. I får selvfølgelig ikke den fulde udgave af rummet, men altså kun et lille kig.. Da jeg skal have nogle ting at vise i min video også 😉 Men hvad synes i?

Derudover, har jeg fået fine indflytter gaver af 2 af mine skønne veninder samt min mor og far. Jeg har i hvert fald alt det, som jeg skal bruge i mit køkken nu! Ligefra mad til køkkenudstyr – VILDT skønt!

Her kan i se nogle af gaverne:

FullSizeRender-2

FullSizeRender-1

IMG_4985

Iaften kommer en af mine veninder og ser min lejlighed, så det glæder jeg mig meget til! Altid dejligt med besøg, når man nu bor alene..!

God aften<3

Knus,

Josefine

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FINALLY NEW HOME + OUTFIT