COOL LOCATION AND BLACK OOTD

Serier du IKKE vil gå glip af!

giphy-16

Hey ladies,

Jeg elsker serier, og har altid fulgt med i mange på én gang. Dog har jeg på det seneste, ikke haft tid til at følge med i mine yndlings.. Men derfor skal i ikke snydes for mine favoritter!

 1. Drop Dead Diva
  Denne serie er utrolig god, idet den har humoren med sig. Serien handler om den tynde og flotte model (Deb), som dør i et biluheld. Hun sendes herefter retur til jorden, men vågner op i den overvægtige (Jane’s) krop. Jane er en kvinde med høj IQ, og hun er en ekstrem god advokat. Man følger Deb i Jane’s krop igennem hendes retssager samtidig med, at hun skal tilpasse sig andre og nye værdier – som ikke omhandler hendes ydre.Denne serie er en smule overnaturlig.. MEN selvom jeg hader science fiction, har denne serie alligevel fanget min interesse MEGET. Helt klart et kig værd.. Og man fanges efter første afsnit.
 2. Revenge
  Revenge er en helt anden genre, end det mange typisk leder efter i en serie. Jeg har altid elsket thrillers, gysere og serier/film med en del mystisk over sig. Serien Revenge har virkelig mystisk over sig, og den er vildt spændende. Man er hele tiden underholdt, idet man hele tiden er på vagt. Jeg elsker, at man i Revenge kan få følelsen af “OMG, nu giver det hele mening”.. Fordi den simpelhent er så godt lavet.Serien handler om “Emily”, som vender tilbage til hendes barndomssted i “The Hamptons”. Her lejer hun et hus, som er lidt ved siden af familien “Graysons”. Men Emily er ikke den hun i virkeligheden udgiver sig for, men hun er faktisk “Amanda”. Amanda’s far blev falsk anklaget af familien “Grayson”, da hun var lille – og hun vender nu tilbage som voksen for tage sin hævn.
 3. The Carrie Diaries
  Denne serie gjorde mig virkelig trist, idet der ikke var flere sæsoner… Den er så god og virkelig en cool ungdomsserie. Serien er en forløber til “Sex and the city”, og man følger “Carrie Bradshaw’s” teenage-liv og kamp for at lave en karrierer. Jeg har aldrig selv set “Sex and the city”, men synes alligevel denne serie er helt fantastisk.
 4. Desperate Housewives
  Serien over dem ALLE!! Jeg elsker, elsker, elsker denne serie. Jeg fulgte med lige fra første afsnit blev sendt i DK og til det allersidste. Denne serie tager dig virkelig med på en følelsesmæssige rutchebane, MEN den tager dig også med på den vildeste spændningstur. Hvis du ikke har set denne serie, skal du virkelig komme igang. Den strækker sig over mange sæsoner, og bliver kun bedre for hvert afsnit.

Hvilken serie er jeres yndlings?

Knus

Josefine

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

COOL LOCATION AND BLACK OOTD