BLACK BODYSTOCKING

SELVFORKÆLELSE I DEJLIGE OMGIVELSER

FØR:

IMG_7374

EFTER:

IMG_4259

Hey girls!

Igår tog jeg et smut forbi min frisør Klip&Form, som altid søger for at mit hår ser sin bedste side..! Dog var det ikke for at få farvet mit hår i denne opgang (selvom det trænger), men i stedet for at få farvet mine bryn og vipper.

Da jeg deltager i det Amerikanske Tv-show “Xtreme Waterparks” her på lørdag, er det jo begrænset, hvad jeg kan have på af make-up! Det bliver en dag, hvor vi bliver slask våde, og hvor vi kommer til at have det så SJOVT..! Men her er det et must, at mine bryn og vipper fremstår pænt og tydeligt uden make-up.

På billederne ses mine bryn og vipper før farvningen og efter. Jeg er så glad for resultatet, da det er, som jeg ønskede. Mine bryn har fået så flot en form, eftersom hvert et lille hår er blevet farvet, og man derfor nu ser formen på dem.

Generelt er jeg rigtig glad for min frisør Klip&Form, da der altid er så god stemning og en dejlig ro – så man virkelig kan nyde, at man forkæler sig selv.

Nu vil jeg hoppe ud i solen (og arbejde på min farve).. Da jeg jo snart skal i alt for lidt tøj på internationalt tv.. Åh gud 😀

Håber i nyder vejret.

Knus,

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 16.36.10

PS. HUSK AT FØLG MED PÅ INSTAGRAM #JOSEFINEBAK

Lavet i samarbejde med Klip&Form.

______________________________________________________________

Hey girls!

Yesterday I took a swing by my hairdresser Cut & Form..! However, it was not to have dyed my hair this time (although it needs), but instead of getting dyed my eyebrows and lashes. You can see my results at the pictures.

I will participate in the American TV show “Xtreme Water Parks” on Saturday and it is a day when we will get very wet and where we are going to have so much fun ..! But here it is a must that my eyebrows and lashes appear neatly and clearly without make-up.

Have a great day.

Love,

Josefine

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK BODYSTOCKING