TEDDY JACKET

SE MIT NYE HÅR!

img_8987

Hey girls,

I sidste uge var jeg en tur til frisøren, efter jeg i 4 måneder ikke havde fået klippet det og ikke fået farvet det i hele 8 måneder. Det var derfor virkelig tid til forandring og en lækker opfriskning af mit hår. Jeg har altid fået almindelige lyse reflekser i mit hår, hvilket jeg også altid har været glad for.

Denne gang følte jeg dog, at jeg gerne ville prøve lidt nyt – og et smule mere naturligt look, da jeg var blevet vant til min egen hårfarve. Jeg forhørte mig derfor hos min trofaste frisør Klip&Form, om de havde nogle ideér.. Vi blev hurtigt enige om, at vi skulle prøve at gøre min overgang mere naturlig, så det ikke lignede jeg havde en stor udgroning. Derudover blev vi enige om, at tilføje nogle mørke reflekser i det lange hår, så det hele blendede godt sammen, og jeg fik et mere naturligt look. Måden det hele blev lavet på, var via den populære ombre måde – hvor man touperer håret, og herefter kommer farven i længderne.

Sådan her så mit hår ud inden – godt slidt i spidserne og en god lang udgroning:

Processed with VSCO with a7 preset

Sådan blev den færdige resultat:

Processed with VSCO with a2 preset

Jeg er super glad for mit resultat, og det er dejligt at jeg ikke føler den store forandring – da det passer naturligt til mig! I kan se mere til Klip&Form lige HER. Jeg benytter Sara derinde som min frisør.

img_8985

Knus,

Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEDDY JACKET