RED BOMBER AND APARTMENT LOOK

SCHOOL, MEETING AND COFFEE

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Hey girls!

Så blev det endelig fredag og dermed weekend igen – super skønt!

De to sidste dage har været vildt spændende, idet jeg er begyndt på mit nye studie (Finansøkonom). Jeg er kommet i en skøn klasse hvor jeg føler mig helt tilpas, hvilket er rigtig dejligt. Derudover føler jeg heldigvis i år, at jeg er havnet på det helt rigtige studie.

Idag mødtes jeg med Sheila til kaffe inde i Aalborg, hvor vi også fik taget nogle billeder! Måske i kender hende? Hun blogger nemlig også! I kan læse hendes blog lige HER.

Sheila og jeg er blevet inviteret til noget sammen, og vi skulle derfor mødes og planlægge en masse ting. Men det kommer i både til at høre og se meget mere til!

Idag har jeg været iført dette skønne forårs/sommer outfit, selvom vejret ikke helt har været til det… Mine skønne løse bukser fra BYIC, er denne gang i en grå farve og igen er jeg helt pjattet med dem. De kommer i 3 farver, og man kan både bruge dem med og uden bælte. Jeg var også iført denne fede bikerjakke fra BYIC, som er perfekt til det efterår vi går i møde. Den sorte læderjakke går aldrig af mode, så man kan aldrig få nok af dem 😉

Ligenu er Mathias på vej fra Odense til Aalborg, for vi skal nemlig tilbringe hele weekenden sammen. Selvom vi lige har tilbragt en del dage sammen i skønne Odense, savner jeg ham allerede.. Så det bliver dejligt at vi allerede ses igen! Vi skal bare nyde hinandens selvskab, god mad og afslapning – dog har jeg lokket ham med ud at kigge møbler til min lejlighed i morgen!

I må have en skøn aften!

Knus,

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 16.36.10

Lavet i samarbejde med BYIC.dk

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

RED BOMBER AND APARTMENT LOOK