MIN TUR TIL HAMBORG

SÅDAN REDIGERE JEG MINE FOTOS (VIDEO)

Reklame for Olympus.

Hej piger! Jeg håber, at i har haft en dejlig weekend og fået en rigtig god start på den nye uge. Det har jeg i hvert fald, og jeg glæder mig til at jeg i næste uge starter på studie igen og får en ny og spændende hverdag.

Som i nok ved tager jeg mange fotos hver eneste uge, derfor er det rigtig vigtigt for mig at have det rette udstyr og de rigtige apps til at behandle mine fotos i! Det jeg søger i et kamera, er at det skal være let at have med på farten, derudover skal det filme og tage fotos i en rigtig god kvalitet. Det har været svært at finde et kamera, som har kunne opfylde netop det, som jeg efterspurgte. Derfor blev jeg rigtig glad da jeg fik stukket mit nye Olympus Pen i hånden. Jeg havde allerede hørt gode ting og kameraet fra blogger-veninder, og allerede fra mine første fotos med kameraet var jeg solgt! Jeg har længe taget fotos med min telefon, da det var det letteste udstyr at have med på farten – så der er slet ingen tvivl om, at jeg endelig kan tage fotos der er SÅ fine nu i forhold til før!

For at vise jer min billederedigering fra start til slut, har jeg filmet en lille video til jer. Jeg viser jer hvilke apps jeg bruger, og derudover fortæller jeg om mit nye Olympus Pen. I får til slut også kameraet at se, og jeg er sikker på, at i også synes det er ligeså flot som jeg. I kan se videoen HER.

Billeder taget med mit Olympus Pen kamera:

Der er mulighed for at tilkøbe en lang række tilbehør til kameraet, som f.eks. lædertaske, linse og forskellige fine kæder. Udover dette, har kameraet den smartest funktion – wireless connection, som gør at man kan overføre billeder fra kameraet direkte over til ens mobil.

I kan finde kameraet online her og det fine tilbehør her.

Kameraet hedder E-PL9 kamera, og den linse som følger med kameraet er en “Pancake zoom lens”. Det er dog muligt at tilkøbe andre linser, og den mest solgte linse til kameraet er (14-42 mm EZ). I kan lige nu og frem til d. 9/9 få hele 20 % på alt dette med min rabatkode “JOSEFINEBAK”! Så det er bare at komme ind og kigge på det hele lige HER.

Knus
Josefine

1 kommentar

  • Hej Josefine

    Jeg er simpelthen så vild med det ur du har på, på de her billeder. Er det mon et man kan erhverve sig uden at være i gæld resten af livet?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN TUR TIL HAMBORG