DENIM JACKET

RED SUIT AND FASHION SHOW

img_9605

img_9604

Hey girls,

Igår var jeg inviteret på Fusion, hvor Swan Models afholdte modeshow i samarbejde med BYIC og Frederik Hector. Det var en super hyggelig aften, og jeg medbragte min skønne veninde Sheila.

Jeg var iført dette nye suit, som også er en ny tilføjelse til min garderobe. Jeg synes det er SÅ cool, og jeg er helt vild med den stærke røde farve. Normalt bruger jeg ikke så farvet tøj, men netop dette suit får mig lyst til at hoppe i flere crazy farver! I kan finde det HER og HER.

Bodystockingen er fra BYIC.

Knus,

Josefine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENIM JACKET