Shoot hos BYIC

PYNT TIL VORES NYE HJEM

28f7b101-3710-4fee-ae97-2c92e497e283

75fdca24-2778-4e33-b06a-83e783610923

Lavet i samarbejde med Pointbelle.

Hey girls,

Jeg har for nyligt modtages disse fine 2 plakater fra Point Belle, som forhandler grafiske plakater med fokus på danske bygninger og designs. Jeg har valgt 2 plakater, som passer godt ind i vores nye hjem, og der passer godt til byen (Aalborg), som vi bor i.

Den ene plakat er et grafisk billede af Aalborg Stadium, som jeg helt bestemt også ved N synes om! Denne plakat ville f.eks. være en super god julegaveidé til ens kæreste, far eller bror som ellers har alt. Det er også muligt, at få andre fodboldplakater, så man kan tilpasse den til hvem man nu holder med. I kan finde den HER.

Den anden plakat er af Aalborg Tårnet, som selvfølgelig passer godt til vores lejlighed, da vi både er fra Aalborg og også bor her. I kan finde den HER.

Point Belle har en del forskellige plakater, så man kan være sin favorit danske by, favorit stadion eller noget helt andet. I kan tjekke udvalget HER.

I kan lige nu få 20 % med denne kode “Josefine2017”, og derudover kan i få en chance for at vinde en valgfri plakat på min Instagram. Deltag HER. For at deltage skal i følge Pointbelle på Instagram.

OBS! Rabatkoden kan ikke blive brugt sammen med andre koder eller tilbud.

Knus,
Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoot hos BYIC