VIND ET SPROGKURSUS!

PRODUKTET DU ALTID SKAL HAVE MED DIG!

Processed with VSCO with f2 preset

 

Processed with VSCO with c1 preset

Sponsoreret af GUM Soft-Picks Advanced

Hey guys,

For nyligt blev jeg bekendt med disse Soft-Picks Advanced, som man bruger til at opretholde en god mundhygiejne. Disse Soft-Picks Advanced er gode til at holde munden fri fra madrester og bakterier, så man får en god tur til tandlægen, når man skal det! Derudover er de super lette at medbringe i tasken eller i lommen, da de ikke fylder noget. Jeg har personligt altid mine med i tasken, da jeg ikke ønsker at ende i en situation, hvor jeg ikke kan fjerne noget mellem mine tænder. De forhandles både i Matas og på apotekerne, så man kan let få fat i dem.

Jeg har været så heldig at kunne udlodde nogle lækre produkter, og de er sponsoreret af GUM Soft-Picks AdvancedMan kan vinde følgende: OBS konkurrencen er slut.

Præmie: 2 x GUM Soft-Picks Advanced small 
2 x GUM Soft-picks Advanced Medium/normal
2 x 2 x GUM Soft-Picks Advanced  
4 x GUM ActiVital tandpasta 
2 x GUM ActiVital Mundskyld
4 x GUM TechniquePRO tandbørste 
2 x GUM Travel Kit 

For at deltage: Hop ind på min Instagram @Josefinebak, og kommenter mit nyeste billede med et tip til hvad man skal have i sin taske!

Jeg har lavet en video, hvor jeg fortæller om disse Soft-Picks, og viser hvordan man bruger dem HER. Derudover kan du se mine favoritter lige nu!

Udover disse brugbare Soft Picks har jeg også nogle andre favoritter lige nu, som jeg ikke kan undvære. Den ene favorit er blandt andet min yndlings High Lights palette, som jeg også nævner i min video. Det er helt genial til at fremhæve dine kindben, og give dig et virkelig fin finish.  Derudover viser jeg mine yndlings lipgloss og et super vigtigt produkt til mit lyse hår! Se min video, og får gode råd, og måske også finde jeres favoritprodukt.

Knus,
Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND ET SPROGKURSUS!