CUTE WHITE SUMMER DRESS

PINK AND FLUFFY

caa3f755-b40e-4f20-8d61-db45552abe5d

f9488a7c-8cfe-449e-ae59-324a63784adc

Bukser HER / Skjorte HER / Jakke HER / Taske HER

Hey girls,

Idag startede jeg min dag med lidt eksamenslæsning, hvorefter jeg tog et smut ind til byen for at kigge lidt butikker. Jeg var iført ovenstående outfit, og jeg er specielt vild med skjorten, som faktisk kommer med matchende shorts! Sættet findes derudover også i sort.

Iaften skal jeg slappe af, skrive et par mails og ellers bare glæde mig til weeekenden.

Knus,

Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CUTE WHITE SUMMER DRESS