SILVER SKIRT

PAUSE FRA BLOGGEN

img_9224

img_9223

Hey bloggen,

Der har været meget stille her på bloggen det seneste stykke tid.. Men grunden er faktisk bare, at jeg har SÅ travlt med mit skoleprojekt, at jeg desværre har måtte fravælge bloggen for en stund. Vi har netop afleveret vores projekt, og jeg kan derfor vende tilbage til jer igen!

Idag har jeg spist frokost med min søde veninde Mathilde, som jeg ikke havde set længe.. Så dejligt endelig at få snakket igen! Jeg var iført min nyeste strik fra Ivyrevel, og i kan netop nu bruge rabatkoden “Josefinebak20”, og få 20 % på alt hos dem! Se mere HER.

I aften skal jeg ud med pigerne, og vi starter med noget lækkert vino og mad! Jeg glæder mig meget til at koble af efter ugens projekt og endelig hygge mig med mine veninder.

Hvad skal i lave?

Knus,

Josefine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SILVER SKIRT