PERFECT CASUAL SET

OUTFIT + GIVEAWAY

img_0044

fullsizerender

Hey girls,

Måske i så, at jeg postede det øverste billede på min Instagram for et par dage siden? Men det er i hvert fald gået hen og blevet mit mest populære opslag nogensinde.. Sjovt hvordan fotos man ikke selv synes er de bedste, er dem andre tit bedst kan lide.. Normalt får jeg omkring de 300-500 likes pr. foto.. Men dette er blevet liket næsten 2.000 gange!! Hvilket jeg synes er super fedt!

Men nu til hvad det skal handle om idag! I søndags var jeg en tur i Blokhus med min mor, hvor vi kiggede forbi en super cool butik, som forhandler alle de fede eksklusive mærker. Butikken hedder Karina Degn, måske i kender den? De har i hvert fald nogle super fede items.

Jeg fandt denne FEDE trøje, som jeg har været forelsket i, siden jeg så den til et modeshow for et par uger siden. Nederdelen er også fra Karina’s butik, og den er virkelig sød og behagelig. Hvis i er interesseret i nogle af disse fede items, kan i kontakte butikken HER eller HER.

Skoene var også et fund i butikken, og de er simpelhent super cool. Normalt er jeg ikke den største bruger af sneakers, men disse kommer med to varianter af snørebånd – hvor et af dem er et mere feminint et, som passer godt til mig! Jeg har været så heldig, at jeg har fået lov at udlodde et par af disse sko. Så hvis i er interesseret i at deltage, kan i gøre det HER på min Instagram.

Knus,
Josefine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERFECT CASUAL SET