BACK IN ODENSE

ONE OF MY PRESENTS

aa79e629-edb7-4cba-9100-4267df504b67

Hey girls,

Efter gårdagens indlæg har jeg fået rigtig mange spørgsmål vedrørende min nye fjer-jakke. Jeg fik den faktisk i julegave af mine forældre, og jeg er dybt forelsket i den. Jeg har denne type jakke både i sort og grøn – dog i den korte model. Derfor ønskede jeg mig en længere model, så jeg havde noget at skifte imellem!

Jakken er i den fineste kvalitet, og jeg kunne ikke være gladere. Måske i har set disse fjerjakker i blandt andet Message? Det er altså præcis de samme jakker.. Men prisen er en helt anden! Denne jakke er SÅ billigt i forhold til hvad man får. En super smuk og lækker puffet jakke.

I kan finde den her – og min er altså også købt der!!

Knus,

Josefine

1 kommentar

  • chrisser

    hvordan sikre du dig at der ikke kommer told på disse jakker?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK IN ODENSE