WHITE AND BLUE SAILOR SHIRT

NY YOUTUBE VIDEO // HVORDAN ER DET AT HAVE BØJLE?

IMG_3080

Hej bloggen!

Endnu en Youtube-video er nu uploaded på min kanal @Josefinebak! Denne gang er videoen mere personlig.. Og jeg snakker jeg om, hvordan det er at have en bøjle. Jeg kommer ind på tankerne inden bøjlen, i mens man har bøjlen, og efter bøjlen er fjernet.

Jeg håber i kan lide videoen – ris og ros modtages meget gerne!

^^^Se videoen i bunden^^^

Knus,

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 16.36.10

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHITE AND BLUE SAILOR SHIRT