CLOUDY WEATHER AND DARK OUTFIT

NEW YOUTUBE VIDEO // 5 WAYS TO LOSE WEIGHT

Skærmbillede 2016-07-01 kl. 11.38.28

Heeej kære læsere!

Jeg har endelig fået lavet min første video, hvor jeg rent faktisk snakker til kameraet! Det har været en turbulent beslutning om jeg ville poste den, idet jeg synes det er rigtig akavet at høre og se mig selv foran kameraet. Men jeg tror bare, at det er noget man skal vende sig til. Videoen er ikke i den bedste kvalitet, og lyden kunne også godt være bedre – men da det er min første video på denne måde, kræver det selvfølgelig også noget træning.

Jeg har som jeg også siger i videoen, lavet denne video pga en del spørgsmål omkring emnet. Normalt er det ikke noget, som snakker om, og derfor går jeg heller ikke i dybden med mine svar. Videoen er lidt en prøvelse, for at se om det kunne være noget for mig. Jeg tager rigtig gerne i mod ris og ros – både her og på youtube.

Jeg håber i vil se den, og give mig feedback!

Knus,

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 16.36.10

4 kommentarer

 • Line

  Super fedt, bliv endelig ved med at lave videoer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Tusinde tak, jeg er glad for, at du følger med! 🙂

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Super god video (: synes det kunne være rart, hvis du ville skrive et blogindlæg/lave en ny video, hvor du forklare lidt om, hvilken prævention du så bruger, nu du ikke bruger p-piller. tror mange begynder på p-piller, da det jo er en af de mest kendte former for prævention, og folk måske ikke lige kender til andet (: tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Hej Pernille,

   Mange tak :)!

   Jeg kan godt følge dig, og jeg er sikker på, at du har ret i, at mange vælger p-piller, fordi de kun kender til denne præventionsmåde. Det er et godt forslag du kommer med, og jeg vil helt sikkert tage det med i mine overvejelser angående de kommende videoer!

   Mange tak for din kommentar!

   Knus,
   Josefine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CLOUDY WEATHER AND DARK OUTFIT