BEAUTIFUL BABY BLUE DRESS

NEW VIDEO ON YOUTUBE // MAKE-UP TUTORIAL

Skærmbillede 2016-05-22 kl. 16.19.56

Hej søde læsere!!

SÅ har jeg endelig en make-up tutorial klar til jer. Denne tutorial har været meget efterspurgt, hvilket jeg synes er super fedt. Det har været sjovt at lave videoen, selvom det virkelig ikke er helt let. Jeg vil lige understrege, at jeg bestemt ikke er den bedste til at begå mig med make-up.. Jeg bruger generelt kun basic make-up som er en let pudder, mascara og lipgloss.. Dog har jeg kastet mig ud i øjenskygge, falskeøjenvipper, eyeliner og røde læber. Jeg er okay tilfreds med resultatet, så hvis i ønsker det, vil jeg gerne prøve at lave andre looks også.

Hvis i har spørgsmål eller ønsker til andre videoer, må i meget gerne smide en kommentar enten her eller på youtube.

Håber i nyder weekenden.

Kærligst,

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 16.36.10

OPS: HUSK HD!!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTIFUL BABY BLUE DRESS