FOTOSHOOT WITH BYIC

NEW SET TO KEEP ME WARM

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Hej bloggen,

WUHU endelig blev det min tur til at holde juleferie!! Jeg har glædet mig så vildt meget, og det er skønt endelig at slappe af – dog med et eksamensprojekt i baghovedet.. Men det må vente til efter juledagene 😉 Har i fået ferie?

Idag har jeg været iført overstående outfit bestående af mit nye lækre OG varme sæt fra Trendday. Sættet er bestående af vanter, hue og et mega lækkert tørklæde. Dette sæt kan findes både i gråt og hvidt, men jeg gik med det grå, idet jeg synes, at det passer bedst til mit lyse hår. Jeg synes, at det er mega cool at have et samlet sæt, så man altid kan sammensætte det pænt! Vanter HER, hue HER, Tørklæde HER.

Derudover, er jeg hoppet i min nye velour nederdel, som jeg er dybt forelsket i allerede. Jeg ELSKER velour, idet det er så blødt og behageligt. Den bliver helt perfekt her til juledagene! I kan finde den HER.

Idag kan i se mine make-up favoritter i min julekalender! Se dem HER.

God aften<3

Knus,

Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOTOSHOOT WITH BYIC