VIDEO // MIN NYTÅRSAFTEN

NEW HAIRCUT

img_6725

img_6729

Hey bloggen,

Som i måske har lagt mærke til, har jeg fået ordnet mit hår. Faktisk var der gået ca et halvt år siden min sidste tur til frisøren, og det var derfor også rigtig tiltrængt! Normalt er jeg meget øm over mit hår, og tør næsten ikke lade frisøren klippe i det.. Men de sidste par gange har jeg fået det klippet, og jeg har været tilfreds hver gang. Normalt har jeg lokket mine forældre til at klippe det, idet de ved lige præcis, hvor meget jeg ønsker at få af! Derudover, er det jo også væsentligt billigere 😉

Som altid har jeg fået lavet lyse reflekser, og denne gang mere lyst end sidst. Der er også sket lidt i længden, selvom i måske ikke helt kan fornemme det, så kan jeg sagtens selv.. Hvilket er super underligt, når man plejer at have meget langt hår! Men jeg elsker resultatet, og jeg føler mig helt fornyet!

Jeg bruger salon Klip & Form på Vesterbro i Aalborg, og det har jeg gjort de sidste mange år.

Kjolen er fra Trendday, og den er så fin! Find den HER. Som i kan se, blev billederne taget inden der kom sne udenfor… Jeg håber, at det snart forsvinder igen!!

God weekend<3

Knus,
Josefine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO // MIN NYTÅRSAFTEN