LEATHER TRAVEL BAG FROM DANIEL SILFEN

NEW HAIR CUT AND OOTD

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Pants from Gina Tricot / Jacket from BYIC / T-shirt from ASOS / Belt from ASOS / Sunnies from BYIC / Shoes from Calvin Klein

Hey girls,

Så blev det endelig tid til en ordentlig omgang hos min frisør Klip & Form! Efter 4 måneder var mit hår blevet godt mørkt og slidt at se på.. Derfor skulle jeg have lavet både lysestriber, Olaplex behandling og en klipning! Jeg får altid fikset mit hår hos Klip & Form, og går altid tilfreds derfra. Idag var det Sarah, som ordnede mit hår – og hun har simpelhent gjort så flot et stykke arbejde. Mit hår ser igen sundt og velplejet ud, og det har fået nogle perfekte naturlige lysestriber.

Jeg har filmet lidt fra min tur derinde, og laver derfor en Vlog til jer. Her vil i bedre kunne se mit resultat + fx høre om denne “Olaplex behandling”. Derudover, har jeg en spændende konkurrence til jer også – Så STAY TUNED!!

Nu vil jeg nyde min aften, hoppe i noget afslappet tøj og redigere video til jer.

PS!!!! Jeg har endelig sat tid af til at lave en Q&A video til min youtubekanal – så send gerne en MASSE spørgsmål!! Enten her i kommentarfeltet, facebook, instagram eller snapchat @josefinebakyt.

Hyg jer!

Knus,

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 16.36.10

Lavet i samarbejde med Klip & Form.

 

   

4 kommentarer

 • sandra

  Har du link til t-shirten? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Nej desværre.. Ved ikke, om den kan købes længere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Mikkelsen

  Hvor langtid har dig og din kæreste været sammen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan får du aftaler om samarbejde med virksomheder til sponsorindlæg på din blog osv? Kontakter du dem og hvordan? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEATHER TRAVEL BAG FROM DANIEL SILFEN