BLOGGET I ET HALVT ÅR - STATUS!

NEW FAVE KNIT AND SKIRT

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Hey bloggen!

Beklager de sidste dags stilhed.. Men jeg har nydt weekenden sammen med min dejlige kæreste, og har derfor forsømt bloggen lidt.

Men hvor har jeg glædet mig SÅ meget til at vise jer mine nye overdrevet fede items fra Klunzshop! Jeg har netop fået denne lækre grå strik ind af døren, og den er simpelhent lige mig. Det er super cool, at det er en “off-shoulder” strik, og man derfor kan gøre den lidt mere feminin. Derudover er den virkelig behagelige at have på.. Og hvis i har læst med før, ved i jo nok, at det er noget jeg går meget op i 😉

Jeg har tilføjet mit andet nye lækre fund fra Klunzshop, som er denne fine og elegante nederdel. Jeg har i længere tid manglet en lang nederdel, og det her er helt sikkert den perfekte. Kvaliteten er i top, og jeg kan style den på mange fede måder. I dette tilfælde har jeg tilføjet et par neutrale boots, da jeg synes, at det fremhæver efteråret i dette look.

STRIK HER.

NEDERDEL HER.

OBS!! Ligenu kan i få FRI FRAGT på hele shoppen ved brug af rabatkoden “Josefinebak”. Så god shopping! 

Ellers må i have en dejlig dag<3

Knus,

Josefine

Lavet i samarbejde med Klunzshop. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGGET I ET HALVT ÅR - STATUS!