Hello Monday

New Design – Multi Dress

IMG_8372IMG_8373IMG_8374

DSC04897

DSC04908

Hej Piger!

Som jeg nævnte i mit indlæg fra igår, ville jeg sy en ny kjole. Dette er resultatet, og jeg er meget tilfreds. Dog er det ikke kjolen, som jeg skal bruge til den begivenhed, som jeg også nævnte igår – men mere en skabelon eller et forsøg, som jeg skal bruge til den anden kjole. Kjolen har flere funktioner, og man kan sætte den på mange fede måder.

Jeg valgte dette dæmpet glimmer stof, som passer til mange forskellige aftenbegivenheder.

Denne kjole er syet efter en tidligere skabelon – som jeg selv har fremstillet. Jeg vil forsøge, at lave en guide til dette design, så man har mulighed, for at lave toppe og kjoler med denne moderne Crossneck. Hvad synes i om kjolen?

Husk i kan følge mere med på: Byjosefinebak

God tirsdag,

Josefine ♡

8 kommentarer

 • Camilla

  Hej 🙂 Kjolen er super flot! Jeg ville høre, om du har lavet en guide, jeg kan følge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejla

  Hej! Har du måske stadig skabelonen? Eller måske bare et billed af den?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Desværre ikke pt, den er bare klippet efter egne ideér 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Nielsen

  Ville du lave en skabelon til kjolen/toppe? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Det blev lidt for svært for mig – men måske jeg kan give det endnu et forsøg 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor er stoffet fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Virkelig pæn!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello Monday