AMAZING FLOWER DRESS

My weekend through my phone

5c525f6c-f804-4b91-8c18-0dbbdc4991f5 img_8335

img_8341  snapseed

img_8340

img_8496

img_8497

Sort kjole med bælte (HER) / Grå jakke (HER)

Hey bloggen,

Så blev det mandag igen, og en ny skøn uge er i sigte. Jeg har haft en super lækker weekend, og i kan se nogle af højdepunkterne ovenover! Jeg startede min weekend ud med en tur på Club Thirstday med min dejlige veninde Sheila, herefter fik jeg besøg af Mathias, og vi har hygget med afslapning og god mad hele weekenden. Igår holdte vi min fars fødselsdag – hvilket bød på familiebesøg, kage, god mad og en tur i det skønne vejr!

Hvad har i lavet?

Knus,

Josefine

1 kommentar

  • Ser ud som om at du har haft en rigtig lækker weekend! ^^. Og så var vejret jo også alt for fedt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AMAZING FLOWER DRESS