MY DAY #1

MY WEEKEND

fullsizerender-2

Hey girls! Jeg håber, at i har haft en god weekend.

Fredag: I fredags havde jeg en masse opgaver, jeg lige skulle have styr på, inden det blev lørdag – og dermed karnevals tid i Aalborg. Det var faktisk i sidste øjeblik, at jeg besluttede mig for at tage med. De tidligere år har jeg altid været med til karneval, og det har altid været super sjovt. Men i år havde jeg ikke samme lyst og derudover min hovedopgave at lave færdig. Men.. Der var SÅ lækkert vejr og alle mine veninder skulle selvfølgelig med, så jeg blev alligevel overtalt!

Lørdag: Jeg hoppede tidligt ud af sengen, gik i bad og gjorde mig klar til at tage til karneval. Det var rigtig sjovt at være med, og jeg var hjemme omkring 16-17 tiden sammen med min veninde Lea, da vi egentligt gerne bare ville hjem og hygge med mad og musik. Så en perfekt afslutning på en festlig dag!

Søndag: Jeg blev først ramt af trætheden fra karneval søndag, selvom jeg fik sovet hele natten. Så Nicolai og jeg hyggede på sofaen med film, mad og en masse vand! Haha.

Knus Josefine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY DAY #1