EVENT WITH LOVELY GIRLS

MY WEEKEND

img_3365

img_3369

Knit from NA-KD (here) 

Hey girls. Jeg tænkte, at jeg som en tradition hver uge, vil dele min weekend med jer!

Fredag: I fredags havde jeg en “hyggelig” date med min opgave, som skal afleveres på onsdag. Jeg er heldigvis ved at være i hus med den, så jeg kan få den afleveret.

Lørdag: Jeg stod tidligt op, da jeg havde en lille aftale med min skønne veninde Sofie. Vi tog lidt fotos, og derudover fik vi lidt mad og drikkelse – så skønt. Efterfølgende tog Nicolai og jeg et smut ud i City Syd, hvor vi fik købt et par gaver.

Søndag: I går fik vi virkelig gjort godt rent derhjemme, hvilket bare er så lækkert nu. Lejligheden trængte til en ordentlig omgang, og det fik den i hvert fald. Nicolai og jeg var også et smut i både Blokhus og Løkken – rigtig hyggeligt.

Jeg håber, at i har nydt jeres weekend!

Knus Josefine

1 kommentar

  • Det lyder hyggeligt. Jeg har gemt min rengøring til i morgen – det bliver så dejligt, når det er overstået (;
    God mandag!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVENT WITH LOVELY GIRLS