RED PANTS AND CLUTCH

MY WEEKEND

dca3e555-a66e-48c0-901a-cef6d6c83f9d

Hey girls. Her får i lige den ugentlige update på min weekend.

Fredag: Jeg havde fri kl 16 fra arbejde, og tog derefter direkte hjem for at rydde lidt op i lejligheden. Nicolai og jeg nød godt af det var fredag, og tog derfor en tur omkring Burger King – der går man aldrig galt i byen 😉 Resten af aftenen brugte vi sammen med hygge og film.

Lørdag: I løbet af natten var jeg blevet lidt sløj, og jeg valgte derfor at aflyse et par aftaler lørdag formiddag. Jeg brugte dagen på at komme mig, men blev alligevel nødt til at besøge vagtlægen om aftenen.. Ikke den bedste lørdag!

Søndag: I dag mødtes jeg med min veninde Sofie, da vi skulle skyde nogle fotos – jeg følte mig heldigvis frisk nok til at tage en tur forbi en café, hvor vi hyggede en times tid. Jeg kom hjem for nogle timer siden, og har egentligt bare slappet af på sofaen siden – Så jeg kan blive helt frisk til arbejde i morgen.

Jeg håber, at i har haft en skøn weekend.

Knus Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RED PANTS AND CLUTCH