FRIDAY & WEEKEND

MY WEEKEND

img_1877

img_1901

img_1895

img_1902

Hey girls,

Hermed får i et lille indblik i min weekend.

Fredag: Jeg fik tidligt fri fredag, da jeg skulle en tur ind og spise frokost i byen. Efterfølgende mødtes jeg med min skønne veninde Sofie til en kop kaffe på en nyåbnet kaffebar i Aalborg. Nicolai og jeg spiste tidligt aftensmad, og hyggede derefter med film og x-factor.

Lørdag: Jeg stod forholdvis tidligt op lørdag, da jeg havde en aftale med min mor og søster. Turen gik til City Syd, hvor vi skulle kigge lidt butikker – vildt hyggeligt. Jeg var først hjemme sent på eftermiddagen, og havde kun et par timer inden jeg skulle ud ad døren igen. Denne gang skulle jeg mødes med min dejlige veninde Astrid, da vi havde en drinksaftale. Vi tog på Helmuth og fik både god mad og drikkelse. Det endte ud i en lille bytur, hvor vores veninde Anna kom og hyggede med.

Søndag: Jeg valgte at sove længe, så jeg kunne blive frisk efter en lang nat. Resten af dagen blev brugt under dynen, hvor Just Eat kiggede forbi et par gange 😉

Knus Josefine

1 kommentar

  • Åh, jeg vil altså også gerne opleve Helmuth til aftenstid; jeg har kun været der til brunch, som jo er skønt (:

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY & WEEKEND