PEARL KNIT

MY WEEKEND

039039e1-eb39-473a-83f9-5dbb312f70a0

Hey girls,

Jeg tænkte, at jeg lige ville fortælle, hvad min weekend har budt på.

Fredag: Jeg fik fri fra arbejde kl. 16, hvorefter jeg tog hjem for at sætte min bil. Herefter skulle jeg mødes med min veninde Mathilde, da vi skulle have fikset vores negle sammen – super skønt. Min aften blev brugt på sofaen med Nicolai, hvor der blev set film og hygget.

Lørdag: Jeg tog om formiddagen hjem til min skønne veninde Sofie, da vi lige havde en lille foto-date. Selvom vejret ikke var med os, fik vi nogle fine fotos i hus. Jeg var herefter inviteret til frokost og fødselsdag hos Nicolais famile. Aftenen brugte jeg igen på at slappe af og nyde weekenden.

Søndag: Jeg havde først en aftale kl 12 i dag, så jeg nød min morgen, og fik sovet så længe jeg kunne.. Efter jeg er begyndt på arbejde, vågner jeg gerne af mig selv ved 7-8 tiden, hvilket er lidt for tidligt for mig i weekenden! Jeg tog efterfølgende hen til min dejlige veninde Astrid, hvor fik skudt nogle fine billeder til hendes shop.

Knus Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PEARL KNIT