RED SUIT AND FASHION SHOW

MY PARTNER IN CRIME

img_9622-1

img_9625

img_9624

img_9328

fullsizerender

Hey bloggen,

I har ofte hørt navnet Sheila på min blog, og det er der en god grund til! Sheila er en af mine gode veninder, og derudover er hun en trofast blogger-partner. Vi lærte hinanden at kende for et lille år siden, da vi skulle holde et foredrag sammen.. Og så har vi bare snakket godt sammen siden. Det er så skønt at have en tæt veninde, som deler den samme interesse som en selv! Dette gør også, at vi får oplevet sindsygt meget sammen. Jeg er sikker på, at Sheila og jeg har mange fede events, ture og måske endda rejser sammen i fremtiden.

Hvis i ikke allerede gør det, kan i læse Sheila’s blog HER.

Kunne i tænke jer mere personlige indlægs? Muligvis møde andre af mine veninder?

Knus,

Josefine

   

1 kommentar

  • Ihhh tak for de søde ord skat<3. Jeg er glad for at have dig ved min side. En rejse er skrevet på to do listen!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

RED SUIT AND FASHION SHOW