WEEKEND OFF

MY OUTFIT + GIVEAWAY

img_0564

img_0565

Hey girls,

Idag har jeg været til min 2 eksamen, og jeg er ved at være godt træt af alt den læsning.. Men sådan er det, og jeg må holde ud lidt endnu, da jeg har den næste på torsdag..!

Jeg var i dag iført overstående outfit, bestående af disse fine bukser, som desværre ikke kan købes længere.. Men jeg har fundet et lignende par HER. Trøjen er fra BYIC, og den kan både findes i sort og lyserød. Derudover kan den købes som et sæt, så man har matchende shorts til! I kan finde trøjen HER og shorts HER.

Ligenu kan i få 10% på hele udvalget hos BYIC med denne rabatkode “josefine10”.

Jeg har været så heldig at få lov at udlodde den taske, som jeg selv har med på billedet i en valgfri størrelse + et par af de fine solbriller jeg har på i valgfri farve i samarbejde med BYIC! I kan deltage på min Instagram @Josefinebak.

Knus,

Josefine

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WEEKEND OFF